Berbecul si alte semne zodiacale

Un Berbec si un Taur nu au puncte comune si sint straini unul fata de celalalt; dar isi pot face mari servicii.

Un Berbec si un nativ din Gemeni isi descopera repede simpatii si se revitalizeaza permanent unul in contact cu celalalt.

Un Berbec si un Rac sint la fel de straini unul fata de celalalt ca focul si apa; unul inainteaza, celalalt se retrage; unul e dur, celalalt delicat… Intelegere dificila!

Un Berbec si un Leu isi conjuga dinamismul in afirmarea unei vointe pe care unul o impune si celalalt o statorniceste.

Un Berbec si un nativ din Fecioara poarta in general dialoguri ca intre surzi; nu se pot intelege decit sub presiunea necesitatii.

Un Berbec si un nativ din Balanta au doua firi antinomice, dar complementare; se pot ciocni, soca unul pe altul, dar se pot si atrage si pot forma un cuplu in culori bine precizate.

Un Berbec si un Scorpion vor avea desigur ciocniri infruntindu-si propria agresivitate, dar pot cadea de acord intr-o actiune intreprinsa in comun, cam ca doi complici.

Un Berbec si un nativ din Sagetator se inteleg bine, primul fiind pacificat de cel de-al doilea, iar acesta din urma, dinamizat de primul.

Un Berbec si un Capricon: intilnire dintre o caldura intensa si o raceala concentrata; dialogul nu este usor, iar conflictul e inevitabil.

Un Berbec si un nativ din Varsator se unesc ca sa se indrepte spre viitor, si mai cu seama catre speranta.

Un Berbec si un nativ din Pesti nu prezinta puncte comune si cu greu se inteleg in legatura cu probleme importante.

Fireste, aceste indicatii au doar o valoare foarte generala; numai confrunarea horoscoapelor detaliate ale celor doua semne poate duce la un inceput de certitudine.