Fecioara si alte semne zodiacale

Intre un nativ din Fecioara si un Berbec are loc in general un dialog al surzilor; nu se pot intelege decit sub presiunea necesitatii, dar atunci isi sint utili unul celuilalt.

Un nativ din Fecioara si un Taur se simpatizeaza si se stimeaza, mai ales la munca, unde isi apara intotdeauna interesele comune si isi afirma intregul simt practic.

Un nativ din Fecioara si un nativ din Gemeni nu sint facuti sa se inteleaga intre ei, unul fiind prea serios, celalalt prea usuratic; dar se pot completa, imbinind practica si teoria.

Un nativ din Fecioara si un Rac isi gasesc usor puncte comune de intelegere, in particular, deoarece au in comun viata interioara, rezerva, delicatetea, dar unul este prea rezonabil, iar celalalt prea sensibil.

Un nativ din Fecioara si un Leu se distanteaza prin sentimentele lor respective de inferioritate si de grandoare, dar se „rectifica” mutual si pot sa coopereze cu eficienta.

Un nativ din Fecioara si un nativ din Balanta isi convin unul altuia datorita dragostei lor pentru calea de mijloc, pentru experiente rezonabile si realizari echilibrate; traiesc in buna intelegere.

Un nativ din Fecioara si un Scorpion, diametral deosebiti unul de altul, se simt in aversiune; dar daca ajung sa se intilneasca, complementaritatea lor ii transforma.

Un nativ din Fecioara si un nativ din Sagetator sint prea putin indemnati sa se uneasca, neavind nici aceeasi dimensiune, nici acelasi sens de viata, dar pot gasi un teren comun in domeniul moral.

Un nativ din Fecioara si un Capricorn cu afinitatile unui caracter disciplinat, organizat, rational; sint facuti sa lucreze impreuna si obtin succes in tot ceea ce intreprind.

Un nativ din Fecioara si un nativ din Varsator pot sa stabileasca relatii in domeniul studiilor, al cercetarii, al culturii; desi au caracterc diferite, se simpatizeaza sub aspect intelectual.

Un nativ din Fecioara si un nativ din Pesti inseamna imposibila intelegere si aversiunea iremediabila dintre doua universuri ce nu pot comunica si totusi unitatea dintre ei ar fi o implinire transcendenta.

Se intelege de la sine ca aceste indicatii au doar o valoare de principiu, prea generala ca sa fie o marturie pentru calitatea particulara a vreunei relatii anume, care tine de raportul dintre cele doua constelatii ce sint in prezenta.