Multe cupluri sunt prea obosite pentru a mai face si dragoste

Din pacate, programul incarcat de la serviciu, timpul petrecut cu copii si oboseala ii lipsesc pe oameni de unele dintre cele mai placute momente ale vietii: cele in care fac dragoste.

Poate nu se intampla peste tot la fel, dar cel putin asa a reiesit in urma unui sondaj desfasurat in Marea Britanie, participantii fiind si foarte sinceri. Astfel, s-a descoperit ca 7 din 10 cupluri nu mai vor sa faca dragoste  din cauza oboselii.

Si toate acestea din cauza vietii sociale active, a programului prea incarcat la locul de munca si a timpului pe care parintii trebuie sa-l petreaca cu copii.

Sondajul arata ca mai bine de o persoana din doua si-a refuzat partenerul luna trecuta, iar una din cinci saptamana aceasta,iar doua treimi dintre cei chestionati au admis ca nu au nici timp, nici energie sa faca sex decat la sfarsit de saptamana.

Cei mai multi abia asteapta sa doarma imediat ce s-au urcat in pat. Acesta a fost si principalul motiv al extenuarii: nu se pot odihni cum ar trebui.

Britanicii nu au avut parte de sex si pentru ca partenerul intra in pat prea tarziu sau pentru ca cei mici se culca prea tarziu sau se trezesc prea devreme.

Atat sunt de obositi incat jumatate din cei chestionati au recunoscut ca dupa o anumita ora nici nu se mai gandesc la sex si isi refuza din start partenerul.

Majoritatea nu se mai gandesc la sex dupa ora 22, iar un sfert nu sunt interesati nici daca este ora 21.

Unul din doua cupluri chiar s-au certat din cauza reprizelor prea rare de sex, iar 17% chiar s-au despartit din aceasta cauza.