Pescuit

Produse cu efect special folosite la prelucrarea momelilor naturale vegetale

1. Anason (fenicul) – atrage peștii prin miros. Se folosește macinat, se introduce in amestec la prepararea mamaligii si a diferitelor paste.

2. Cafea (Ness) – atrage pestele prin culoare si miros. Se introduce in amestec la prepararea diferitelor paste.

3. Coloranti (sofran, coloranti alimentari de oua) – atrag pestii prin culoare. In amestec pentru prepararea mamaligii si a diferitelor paste.

4. Faina de carne – stimuleaza apetitul pestilor. Se adauga la prepararea diferitelor paste.

5. Faina de furnici – stimuleaza apetitul pestilor. Furnicile se usuca si se macina in rasnita. Faina obtinuta se usuca si se pastreaza in borcane ermetic inchise. Se amesteca in diferite paste.

6. Halva – mirosul si gustul stimuleaza apetitul pestilor. La prepararea mamaligii.

7. Lapte – mareste pofta de mancare a pestilor. In diferite paste si la inmuierea painii.

8. Marar – atrage pestii prin miros. La prepararea pastelor.

9. Miere – atrage pestii prin miros si dulceata. In diferite paste.

10. Ou crud – atrage pestii prin miros, gust si culoare. In diferite paste.

11. Purici de balta – stimuleaza apetitul pestilor. In diferite paste.

12. Siropuri (zmeura, trandafiri, capsuni, etc.) – atrage pestii prin culoare si dulceata. In mamaliga si diferite paste.

13. Strot (turta de floarea soarelui) – atrage pestii prin miros. In amestec cu malai si faina de grau la prepararea mamaligii.

14. Turta dulce – atrage pestii prin miros si dulceata. Uscata si macinata in amestec cu malai si faina la prepararea mamaligii. In amestec cu paine da o pasta dulce aromata.

15. Ulei comestibil (in, canepa, floarea soarelui) – atrage pestii prin miros. In paste, dand miros si plasticitate.

16. Usturoi – atrage pestii prin miros. Pentru somotei, se tine carnea pentru momeala cateva zile in mujdei.

17. Zahar – atrage pestii prin gustul dulce. In mamaliga si in diferite paste.

18. Zahar vanilinat – trage pestii prin gust si miros. In mamaliga si in diferite paste.

Acest site foloseste cookies. Prin continuarea navigarii, sunteti de acord cu utilizarea acestora. mai multe

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close