10 motive pentru care femeile trec cu vederea infidelitatea

Multe femei inchid ochii atunci cand afla partenerul de viata le-a inselat. Ba mai mult, isi dau toata silinta sa faca relatia sa mearga. Cea mai comuna scuza a femeilor e ca isi iubesc barbatii, dar de fapt se gandesc ca e prea greu sa o ia de la capat din moment ce ii leaga atatea amintiri.

Iata un top al motivelor care le fac pe femei sa treaca peste infidelitatile persoanei iubite, potrivit askmen.com:

10. Ii place sa castige si asta se vede atat la serviciu cat si in relatie. Vrea o relatie fericita si nu accepta jumatatile de masura. Va incerca sa faca relatia sa mearga, poate se va gandi si la consiliere. Daca relatia ei ar fi precum Titanicul, ar canta la vioara pana in ultimul moment.

9. Ii este frica de necunoscut. Este cu partenerul sau de multi ani, au construit o viata impreuna si s-acu concentrat pe viitorul fiecaruia. Gandul sa renunte la tot si s-o ia de la capat o ingrozeste. Se intreaba cum va fi viata fara el. Se simte mai in siguranta intr-o relatie.

8. Este convinsa ca el se va schimba. Iubitul ei a tradat-o, dar ea are convingerea ca se va schimba. Multe nu‑si pot imagina ca cel care le inconjura cu atata iubire e in stare sa le insele. Se gandesc ca iubitul va fi ca inainte dupa ce a inselat, desigur relatia lor e diferita dupa acel moment.

7. Are o parere proasta despre ea. Daca o femeie nu se respecta suficient va sterge cu buretele orice indiscretie a lui, va gasi scuze pentru el, si va crede ca nici ea nu e mai buna decat el.

6. Desi a ranit-o profund nu-si poate imagina ca nu va mai fi cu el. Mai mult, o deranjeaza gandul ca ar putea fi al altei femei. Este atat de obisnuita sa spuna ca este al ei incat nu este pregatita sa-l lase pe mana unei alte femei. Prin faptul ca ramane cu el isi marcheaza teritoriul.

5. Are copii cu el. Cu toate ca poate suna ciudat, sunt femei care stau cu partenerii lor de dragul copiilor. Ca mama se gandeste la binele copiilor si ezita sa destrame familia parasindu-si iubitul sau sotul.

4. O leaga multe amintiri alaturi de el. Pentru femei experientele pe care le-a trait alaturi de persoana iubita sunt foarte importante. Femeile sunt mai sentimentale decat barbatii, daca e de mult timp cu iubitul sau ii este foarte greu sa renunte la relatie pentru ca i s‑ar parea ca tot ce a construit se duce de rapa si ar inlocui amintirile cu altele care nu-i vor tine de cald noaptea.

3. Este dependenta financiar de el. Lasand la o parte sentimentele, faptul ca ar ramane fara bani o face pe o femeie sa se gandeasca de doua ori inainte sa se desparta de iubit. Cum va incepe ea o viata pe propriile picioare daca pana acum a fost dependenta financiar de el? Multe femei se complac intr-o astfel de relatie de dragul banilor, chiar daca nu-si mai iubesc partenerii.

2. A investit timp si bani. Sa contruiesti o relatie cu cineva inseamna mai mult decat implicarea emotionala. De exemplu daca cei doi au o afacere impreuna inseamna ca risca sa o piarda in momentul in care se despart. Ea va incerca sa faca sa mearga relatia.

1. Unul dintre cele mai frecvente lucruri pe care femeile le spun cand sunt intrebate de ce au ramas intr-o relatie chiar daca stiu ca iubitul le-a inselat, este ca-l iubesc. E ranita, dar sentimentele puternice n-o lasa sa renunte asa usor si cu siguranta va incerca sa repare lucrurile dupa exemplul Victoriei Beckham.