Balanta si alte semne zodiacale

Un nativ din Balanta si un Berbec au doua firi antinomice, dar complementare; intre ei pot exista ciocniri, dar pot si sa se atraga si sa formeze un cuplu in culori contrastante.

Un nativ din Balanta si un Taur prezinta afinitatile venusiene ale sensibilitatii si bunatatii, dar dincolo de gusturile lor comune se afla de fapt o fiinta rafinata si o fiinta instinctiva.

Un nativ din Balanta si un nativ din Gemeni se inteleg foarte bine si isi descopera gusturi comune datorita sensibilitatii lor aeriene; sunt excelenti colaboratori si asociati.

Un nativ din Balanta si un Rac sint doua firi sensibilc, afectuoase, sentimentale; dar emotivitatea lor nu este la diapazon: una e prea deschisa pentru cea de-a doua, care e prea inchisa.

Un nativ din Balanta si un Leu au in comun sociabilitatea, caracterul comunicativ si buna dispozitie; se inteleg imediat si isi tin in mod agreabil companie: iubesc si celebreaza viata.

Un nativ din Balanta si un nativ din Fecioara se potrivesc in dragostea pentru justa masura, pentru experiente rezonabile si realizari echilibrate; traiesc in buna intelegere.

Un nativ din Balanta si un Scorpion sunt ca doi vecini care nu se frecventeaza; sunt prea deosebiti ca sa aiba relatii serioase, iar cel de-al doilea ii inspira adesea frica celui dintii.

Un nativ din Balanta si un nativ din Sagetator simt repede o simpatie impartasita si gasesc in schimburile dintre ei satisfactii comune, de ordin social si moral.

Un nativ din Balanta si un Capricorn nu se potrivesc prea bine; unul este prea deschis si expansiv pentru celalalt, care este prea inchis si intensiv; unul va trece drept superficial, celalalt, drept ursuz.

Un nativ din Balanta si un nativ din Varsator, intelegere ideala intr-o uniune sau asociatie, in care fiecare aduce sociabilitatea, generozitatea.

Un nativ din Balanta si un nativ din Pesti formeaza o relatie care risca sa ramina sovaielnica, enigmatica; dar isi pot gasi un tel comun in altruism.

Aceste scurte indicatii nu pot da decit o idee generala si nu ar putea sa fixeze soarta cutarei relatii particulare a tipului Balanta in raportul dintre doua constelatii originale.