Fecioara – Vestimentatie

Femeia din zodia Fecioarei are gustul toaletelor corecte in ton cu moda. La ea, nici o fantezie indrazneata, nici o excentricitate si chiar mai putin vreo alura dezmatata. Prefera sa se imbrace clasic spre a avea o tinuta impecabila, dar fara severitate. Inamica a ceea ce este tipator, are o cochetarie delicata care se poate observa in detalii, iar discretia o face mai atragatoare pentru o privire experta. Place prin insasi simplitatea ei.

Doar sub apasatoarea inhibitie saturniana risca sa piarda toate aceste avantaje, interzicindu-si dantela fina, coordonarile delicate si ingenioase. O putem vedea uneori infasurata in haine prea strimte, tesaturi seci si spalacite, gulere drepte, vesminte care „incarcereaza” formele, in loc sa le lase sa infloreasca. in cel mai rau caz, se simte „rasoleala”. Cu toata bunavointa de a fi in pas cu moda, aceasta Fecioara handicapata este mereu „in intirziere”, fiindca nu se poate descotorosi de o imbracaminte, de o pereche de pantofi care „mai merg” si se speteste uzindu-le pina la urzeala.

Barbatul din zodia Fecioarei are si el o tinuta ingrijita si este chiar citeodata „pus la patru ace” din cap pina-n picioare, s-a gindit la tot.