Pestii si alte semne zodiacale

Un nativ din Pesti si un Berbec nu prezinta nici un punct comun si se inteleg greu, dar ceea ce nu-1 poate presimti, celalalt poate realiza.

Un nativ din Pesti si un Taur nu ajung intotdeauna sa se inteleaga; formeaza impreuna o lume stranie, dar pot sa comunice senzual.

Un nativ din Pesti si un nativ din Gemeni intretin dialogul mut si vorbaret, se afla pe doua planuri diferite si pot sa traiasca unul linga altul, multipli si complecsi, fara sa se inteleaga, ca niste straini.

Un nativ din Pesti si un Rac prezinta numeroase puncte comune; intuitiv se inteleg si se simpatizeaza afectiv; pasiunea lor e profunda si durabila.

Un nativ din Pesti si un Leu nu au nimic comun si nu pot nici sa se inteleaga, nici sa simpatizeze.

Un nativ din Pesti si un nativ din Fecioara, iata imposibila intelegere si aversiunea dintre doua universuri ce nu pot comunica; si totusi, unirea lor ar reprezenta o implinire transcendenta.

Un nativ din Pesti si un nativ din Balanta, iata o relatie care risca sa ramina sovaielnica, enigmatica; dar ea poate sa-si gaseasca un scop pe calea altruismului.

Un nativ din Pesti si un Scorpion se inteleg fara sa aiba nevoie sa-si vorbeasca si sa se priveasca; se intuiesc unul pe celalalt si incearca pasiuni comune pe care le traiesc diferit.

Un nativ din Pesti si un nativ din Sagetator au multe afinitati si gusturi comune, dar atitudinile si reactiile lor sint diferite, de unde neintelegeri si conflicte

Un nativ din Pesti si un Capricorn pot sa gaseasca un termen de intelegere intr-o pasiune care presupune sacrifidul de sine, chiar daca unul e prea diluat si celalalt prea sec.

Un nativ din Pesti si un nativ din Varsator au impreuna daruirea generoasa de sine pentru o cauza impersonala, un ideal in slujba comunitatii.

Aceste scurte indicatii nu au, desigur, decit o valoare generala si fiecare caz particular necesita confruntarea celor doua teme respective.