Sagetatorul si alte semne zodiacale

Un nativ din Sagetator si un Berbec se inteleg bine, primul pacificindu-l pe cel de-al doilea, iar acesta dinamizindu-1 pe primul.

Un nativ din Sagetator si un Taur se pot aprecia intr-un soi de comuniune dionisiaca a vietii; contactul lor este sanatos, dar ramine adesea superficial.

Un nativ din Sagetator si un nativ din Gemeni nu vorbesc aceeasi limba si au o viziune straina despre aceleasi realitati; ei pot totusi sa impartaseasca aceeasi dragoste pentru calatorii.

Un nativ din Sagetator si un Rac au destul de putine puncte comunc, in afara de dragostea posibila pentru calatorii, dar pot gasi armonia pe plan moral.

Un nativ din Sagetator si un Leu au afinitatile trigonului: si unul si celalalt sint intr-un acord ideal in vederea unor vaste realizari.

Un nativ din Sagetator si un nativ din Fecioara nu se prea grabesc sa comunice, neavind nici aceeasi dimensiune, nici acelasi sens al vietii, dar pot gasi un teren comun in domeniul moral.

Un nativ din Sagetator si un nativ din Balanta simt repede o simpatie reciproca si gasesc in relatiile dintre ei satisfactii comune, de ordin social si moral.

Un nativ din Sagetator si un Scorpion nu sint foarte bine asortati, dar au in comun gustul pentru independenta si aventura, care poate deveni o trasatura de unire intre ei.

Un nativ din Sagetator si un Capricorn nu au un contact imediat usor sau fericit, dar ajung sa se completeze in mod util; ceea ce intreprind ei bate departe.

Un nativ din Sagetator si un nativ din Varsator se intilnesc repede intr-o credinta sau intr-un ideal pentru care isi dau toata masura de generozitate si umanitate.

Un nativ din Sagetator si un nativ din Pesti au multe afinitati si gusturi comune, dar atitudinile si reactiile lor sint diferite, de unde neintelegeri si conflicte.

Este de la sine inteles ca aceste indicatii nu au decit o valoare de principiu, prea generala ca sa dovedeasca in vreun fel calitatea speciala a cutarei relatii private, care depinde de cele doua constelatii respective.