Scorpionul si alte semne zodiacale

Un Scorpion si un Berbec nu rateaza nici o ocazie de a se ciocni confruntindu-si propria agresivitate, dar pot si sa se armonizeze intr-o actiune comuna, cam ca doi complici.

Un Scorpion si un Taur reprezinta socul dintre antagonisti sau casatoria chinuita a unor complementari perfecti; aceste doua fiinte se atrag irezistibil si nu intotdeauna spre fericirea lor.

Un Scorpion si un nativ din Gemeni pot sa gaseasea un teren de intelegere in cercetarea intelectuala, in descoperirile spiritului; altfel sint inclinati sa se critice reciproc.

Un Scorpion si un Rac se armonizeaza la nivelul sensibilitatii lor profunde; doua fiinte complexe capabile de o intimitate in care nu patrunde nimeni si unde pasiunea poate sa fie dureroasa, dar stabila.

Un Scorpion si un Leu reprezinta ciocnirea mai curind sau mai tirziu dintre doua forte instinctive la fel de ireductibile ca un vultur si o felina; se produce drama vizibila sau oculta a unei incompatibilitati fundamentale.

Un Scorpion si un nativ din Fecioara, diametral diferiti unul de celalalt, resimt o aversiune imediata si reciproca; dar daca ajung impreuna, atunci complementaritatea lor ii poate transforma.

Un Scorpion si un nativ din Balanta sint ca doi vecini care nu se frecventeaza; sint prea diferiti ca sa aiba relatii profunde, iar primul ii provoaca adesea teama celui de-al doilea.

Un Scorpion si un nativ din Sagetator nu sint prea potriviti unul cu celalalt, dar au in comun gustul independentei si al aventurii care poate deveni trasatura lor comuna.

Un Scorpion si un Capricorn isi asociaza forta de realizare si pot indeplini lucruri mari, atunci cind nu sint rivali prin autoritatea fiecaruia.

Un Scorpion si un nativ din Varsator au reactii straine unul fata de celalalt si nu ajung usor sa-si puna de acord ideile, nici sa-si armonizeze gusturile, dar se provoaca in mod eficient.

Un Scorpion si un nativ din Pesti nu au nevoie de vorbe, nici de priviri ca sa se inteleaga; isi simt si resimt pasiuni comune pe care le traiesc in mod diferit.

Aceste scurte indicatii nu au, fireste, decit o valoare generala si fiecare caz in parte necesita confruntarea celor doua teme.