Taurul si alte semne zodiacale

Un Taur si un Berbec nu au puncte comune si sint straini unul de celatalt; pot totusi sa-si faca mari servicii, unul prin dinamismul sau, celalalt prin stabilitatea sa.

La un Taur si la un nativ din Gemeni diferentele sint ca acelea dintre greutate si usuratate, dintre constanta si instabilitate…; cu greu pot gasi un domeniu in care sa se infeleaga.

Un Taur si un Rac traiesc usor intr-un climat de simpatie; infloresc intr-o simplitate pasnica , chiar daca visul Racului nu accepta intotdeauna realismul instinctiv al Taurului.

Un Taur si un Leu au mai curind ocazia sa se ciocneasca decit sa se completeze; sint prea intransigenti ca sa renunte la pozitiile lor.

Un Taur si un nativ din Fecioara se simpatizeaza, mai ales la lucru, si nu se dau in laturi sa-si apere interesele comune afirmindu-si intregul simt practic.

Un Taur si un nativ din Balanta prezinta afinitatile venusiene cu sensibilitatea si bunatatea, dar dincolo de gusturile lor comune exista in fiecare o fiinta instinctiva si, respectiv, o fiinta rafinata si decadenta.

Un Taur si un Scorpion, iata socul antagonistilor sau casnicia chinuita a complementarilor; aceste doua fapturi fie se atrag irezistibil si nu totdeauna spre fericirea lor, fie se resping. Nu sint niciodata indiferenti unul fata de celalalt.

Un Taur si un nativ din Sagetator pot sa se aprecieze intr-un soi de comuniune dionisiaca a vietii; legatura lor este sanatoasa, dar ramine adesea superficiala.

Un Taur si un Capricorn realizeaza o asociere substantiala si pun impreuna bazele unor intreprinderi solide.

Un Taur si un nativ din Varsator sint la antipozi, unul in inradacinarea pasionala, celalalt in spiritualizarea sensibilitatii.

Un Taur si un nativ din Pesti nu reusesc intotdeauna sa comunice; im-preuna, alcatuiesc o lume ciudata, dar pot sa se inteleaga sub aspect senzual.

Aceste indicatii scurte nu dau decit o idee generala si nu pot fixa destinul unei anumite relatii speciale cu tipul Taur.