Varsatorul si alte semne zodiacale

Un nativ din Varsator si un Berbec se unesc pentru a merge spre viitor, si mai cu seama spre speranta.

Un nativ din Varsator si un Taur se afla la antipozi, unul in inradacinarea pasionala, celalalt in spiritualizarea sensibititatii.

Un nativ din Varsator si un nativ din Gemeni se atrag si se apropie; colaborare in vederea unei cauze ideale.

Un nativ din Varsator si un Rac, iata doua firi imaginative fata in fata, una aeriana, cealalta acvatica; se poate dezvolta o frumoasa relatie.

Un nativ din Varsator si un Leu sint complementari si opusi; intelegerea nu e posibila decit daca primul ii dedica un cult celui de-al doilea.

Un nativ din Varsator si un nativ din Fecioara se pot intilni in domeniul studiului, al cercetarii, al culturii; desi diferiti unul de celalalt, simpatizeaza din punct de vedere intelectual.

Un nativ din Varsator si un nativ din Balanta, intelegerea ideala intr-o unire sau asociere, careia fiecare ii aduce simtul sau social, generozitatea sa.

Un nativ din Varsator si un Scorpion, iata oarecum conflictul dintre inger si bestie; desi isi pun anevoie de acord ideite si gusturile, pot cel putin sa se provoace intr-un mod eficace.

Un nativ din Varsator si un nativ din Sagetator impartasesc usor o credinta sau un ideal pentru care isi dau masura generozitatii si a umanitatii.

Un nativ din Varsator si un Capricorn se inteleg prin afinitatile saturniene ale despuierii, abnegatiei, in zona terestra si in zona cereasca.

Un nativ din Varsator si un nativ din Pesti: un ideal in serviciul comunitatii. Aceste scurte indicatii nu au desigur decit o valoare generala si fiecare caz particular reclama confruntarea celor doua constelatii respective.