Skip to main content

Toate drepturile asupra conţinutului propriu sunt rezervate în numele Sfaturi-Utile.ro.

Pentru a reproduce integral sau parţial textele şi imaginile publicate pe site este nevoie de acordul expres al Administratorului Site-ului.

În cazul preluării unor pasaje sub formă de citat, condiţia este ca ele să nu depăşească 1000 de caractere şi să fie însoţite de un link (activ, dofollow) către versiunea originală.

Totodată, ne rezervăm dreptul de a edita conținutul articolelor păstrând informațiile generale.

Sfaturi-Utile.ro şi site-urile furnizoare de servicii (în principal Google) folosesc cookies, care colectează şi stochează informaţii referitoare la computerul dvs. în scopul de-a vă oferi informaţie publicitară adecvată. Prin folosirea site-ului Sfaturi-Utile.ro, confirmaţi că înţelegeţi şi acceptaţi prelucrarea datelor personale. Aveţi opţiunea de a dezactiva modulul cookies din setările browserului.

Atentie !


Desi in fiecare moment Sfaturi-Utile.ro face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, Sfaturi-Utile.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a Site-ului, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa. Site-ul nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dara fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului,` intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca Site-ul va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

Sfaturi-Utile.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, Sfaturi-Utile.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere Sfaturi-Utile.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

Forta Majora


Site-ul, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre Sfaturi-Utile.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Sfaturi-Utile.ro Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Site, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc.


Schimbarea termenilor prezentului acord

Site-ul este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, Site-ul va va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a site-ului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a site-ului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de Sfaturi-Utile.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Parti ale continutului inclus in Site pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Sfaturi-Utile.ro are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului Sfaturi-Utile.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Sfaturi-Utile.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Sfaturi-Utile.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.

Notficari Orice notificare catre Site trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei, la adresa mentionata in prezentul document.


Informaţiile publicate de Sfaturi Utile – Sfaturi-utile.ro pot fi preluate doar în limita a 1000 de caractere şi cu citarea sursei cu LINK ACTIV ( dofollow ). Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor, ca atare vom acționa în consecință.